Avkalka badrum

Avkalka badrum

Avkalka badrum

Det är vanligt att man glömmer att avkalka badrum. Som städföretag vet vi hur viktigt det är. I den här bloggen vill vi dela med oss av några tips. Hittills har vår städfirma avkalkat tusentals badrum.

Så löser vi kalk vid våra städ

Vi löser ofta problemet med kalkavlagringar på olika sätt. Många människor tycker att det är svårt att lösa kalkavlagringar. Metoderna varierar från en leverantör till en annan. Tack vare många års erfarenhet har vi lyckats dechiffrera den magiska koden för att lösa detta problem. Vi löser problemet genom att blanda olika miljövänliga ingredienser. Det faktum att de skyddar miljön gläder inte bara oss, utan alla som följer vårt koncept.

Kalk är viktigt att avlägsna

Varför är det viktigt att avlägsna kalk

  • Kalkavlagringar måste tas ofta
  • Kalk kan förstöra material
  • Kalkrengöring kan ta tid

Kalk är viktigt att avlägsna

Tänk på att kalk kan fastna. Om den sitter kvar kan den vara svår att få bort. Avkalka minst en gång i veckan. Om du står i duschrummet, spraya på rengöringsmedel och låt verka i 30-45 minuter innan du sköljer. Ytan bli garanterat fri från kalk och smutsen fastnar inte på ytan som tidigare. De ytor som är rena blir slätare och kalken fastnar inte på ytan som om den hade rengjorts i en behållare. Porösa ytor som fogar och silikon kan vara svåra att rengöra och tar då längre tid. Arbetet tar längre tid, men är möjligt om rätt metoder används. Avkalkning tar tid men det är det värt.

Medel för kalk kan fräta

Var försiktig med ögon och hud när du använder dessa produkter. Använd skyddsglasögon och undvik kontakt med ögonen. Eftersom det är viktigt ska du skydda dig själv genom att bära kläder och skyddshandskar på händerna. Miljövänliga produkter är inte frätande men kan irritera ögon och slemhinnor. Skydda dig mot avkalknings produkter.

Miljövänligt alternativ till avkalkning

Naturligtvis finns det också miljövänliga produkter. Citron och bakpulver är välkända miljövänliga preparat. Dessutom finns det många bra alternativ på butikshyllorna idag. Eftersom det finns erfarna städfirmor så var inte rädd att ta hjälp , om du behöver hjälp med avkalkning. Kontakta oss så förklarar vi i detalj hur vi kan hjälpa dig.