Boka städfirma för din byggstädning

Boka städfirma för din byggstädning

Boka städfirma för din byggstädning

Boka städfirma för din byggstädning efter en renovering eller en nybyggnation. Prisvärd städtjänst för alla privatpersoner men även företag. Att städa upp en byggarbetsplats efter renovering eller nybyggnation är en tidskrävande och tung uppgift. En byggstädning behöver vara en grundlig rengöring efter att rester efter byggmaterial och arbetsutrustning ska tagits undan.

Om du låter vår städfirma göra det åt dig kommer ditt nya hem att vara fläckfritt och välluktande. Du kan koncentrera dig på att komma in i ditt nya hem och ladda dina batterier.

Hur lång tid tar en byggstäd?

Hur lång tid tar det att städa en byggarbetsplats? Det tar vanligtvis en dag vid ett enfamiljshus. Rengöring av stora bostadshus kan ta flera dagar, då det kan vara många kvadrat. Vad skiljer byggstädning från andra typer av städning? En av de största skillnaderna är byggdammet (även känt som damm) som lägger sig överallt.

Alla ytor som golv, väggar och tak måste rengöras med olika typer av moppar och trasor. En process  som måste upprepas flera gånger så allt byggdamm tas bort.

Prisvärd byggstädning

 

Prisvärd byggstädning

Byggstädning till ett överkomligt pris från erbjudandet. Vi städar också ansvarsfullt. Vi kan hantera både små och stora byggprojekt. Våra engagerade projektledare ansvarar för allt från arbetsledning till inspektioner. Vi besvarar också dina frågor snabbt och utan problem. På så sätt uppfyller vi våra kunders förväntningar och ser till att de är nöjda med vårt arbete.

Det är så vi uppfyller dina förväntningar och gör dig nöjd med vårt arbete. Dessutom går vi tillsammans med dig igenom checklistan punkt för punkt och rättar till eventuella fel. Referenser från våra nöjda kunder är också tillgängliga. Kontakta oss idag så får du en kostnadsfri offert för din byggstädning.

Städfirma med byggstädning i fokus

Städfirma med byggstädning i fokus, vi städar från Kiruna i norr, till Malmö i söder. Eftersom vår populäraste tjänst är just byggstädning. Dessutom är vi  lyhörda och försöker alltid se till att du som kund ska bli nöjd. Våra priser i sig är väldigt bra, men tack vare Rutavdraget så kan dessa priser fortsätta att gagna våra kunder. Efter en renovering eller byggnation så kan till slut varken tid , eller ork finnas kvar till att städa. Därför ska du inte tveka att leja bort denna tunga, och tidskrävande tjänst till vår städfirma som dessutom lämnar garanti på sitt arbete.

Varför kontakta Städfirma Sverige

  • Kostnadsfri offert
  • Prisvärda
  • Duktiga medarbetare