Din bästa städfirma i Göteborg

Din bästa städfirma i Göteborg

Din bästa städfirma i Göteborg

Din bästa städfirma i Göteborg. Om du letar efter en städfirma för flyttstädning i Göteborg kan vi hjälpa dig! Om du letar efter en städfirma i Göteborg kan vi hjälpa dig. Vår långa erfarenhet och högt kvalificerade personal kommer alltid att göra sitt bästa för att tillfredsställa dig. Vi kan hjälpa dig med alla dina städbehov, oavsett om det gäller ditt hem, kontor, regelbunden städning eller dödsbostädning av en kär anhörig. Vi erbjuder alla typer av städtjänster i Göteborg med omnejd.

Våra duktiga medarbetare är en viktig tillgång

Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång. För utan våra medarbetare skulle vår verksamhet inte existera. Vår hörnsten är vårt kollektivavtal som garanterar goda arbetsvillkor, men vi går längre än så och ger våra medarbetare generösa friskvårds bidrag för motion och friskvård. Alla anställda får kontinuerlig utbildning för att förbättra sina färdigheter och göra det möjligt för dem att utföra mer varierade uppgifter.

Städfirma i Göteborg med erfarna medarbetare

Vi vill att våra kunder ska vara säkra på att deras arbete utförs korrekt. Därför utbildar och certifierar vi vår personal enligt gällande riktlinjer och föreskrifter. Att vara utbildad städare innebär mer än att bara städa. Utbildad personal är också ett bevis på att de vet hur man använder olika städ maskiner och utrustning, vilka rengöringsmedel som är lämpliga för vad och hur man organiserar dem för att göra städjobbet så effektivt som möjligt.

Vad är våra städtjänster i Göteborg

Vad är våra städtjänster i Göteborg

Vi städar lägenheter, villor, kontor, industribyggnader och hyreslägenheter i Göteborg. Behöver du flyttstädning i Göteborg? Vi städar allt. Oavsett om det är en lägenhet, villa, kontor, industribyggnad eller hyresrätt i Göteborg. Genom att boka i förväg kan vi koncentrera oss på det som är viktigast för dig – att flytta till din nya fastighet eller bostad.

Boka oss för flyttstäd i Göteborg med omnejd

Eftersom vi erbjuder flyttstäd i Göteborg och angränsande kommuner, och kan även bokas i Lerum, Partille, Ale, Kungälv, Mölndal, Kungsbacka, Öckerö och Härryda. Dessutom är våra tjänster tillgänglig i hela Göteborg med omnejd.

Finns det regler kring flyttstädningar?

Även om det är ett lagkrav enligt jordabalken att städa huset efter utflyttning, finns det också praxis som måste följas på detta område. Tyvärr kan flyttkostnader inte dras av i deklarationen om fastigheten säljs, eftersom de inte är försäljningskostnader. Däremot kan man få skatteavdrag för flyttstädning och städning av privatbostäder.

Prisvärd städfirma

Inhämta en offert för att ta reda på kostnaden för flyttstädning. Den exakta kostnaden för flyttstädningen beror främst på bostadens storlek, men även på typ av bostad. För allmänna bostäder kan vi vanligtvis ge dig priset för din flyttstädning i Göteborg direkt på telefonen eller via kontakt formulär.

Städtjänster för privatpersoner och företag

Om du letar efter städtjänster i Göteborg kan vår städfirma hjälpa dig. Eftersom vi är en städfirma i Göteborg som erbjuder städtjänster för både företag och privatpersoner. Dessutom kan vi ta hand om allt från flyttstädning till regelbunden kontorsstädning. Vi kan uppfylla alla dina städbehov.

Med vår städfirma i Göteborg får du:

  • Serviceinriktade medarbetare
  • Snabba offerter
  • Kvalitet och generösa garantier