Flyttstädning till rätt pris i Stockholm

Flyttstädning till rätt pris i Stockholm

Flyttstädning till rätt pris i Stockholm

Flyttstädning till rätt pris i Stockholm.  Det finns många fördelar med att tänka på och förstå vad du behöver göra när du flyttar. Eftersom det sparar värdefull tid och gör att du kan koncentrera dig på det som är viktigt – ditt nya hem. Dessutom att överlämna en ren och rymlig lägenhet, fritidshus eller fastighet till den nya ägaren/hyresgästen känns bra. Efteråt kontrollerar vi städresultatet tillsammans med dig för att minimera risken för meningsskiljaktigheter mellan den föregående och den tillträdande ägaren om städningens status. För din trygghet erbjuder vi en garanti på alla våra tjänster.

Vad tänka på inför din flyttstäd

Vad tänka på inför din flyttstäd

Det tar vanligtvis en arbetsdag att städa huset efter inflyttning. Se till att bostaden är tom och att kylar och frysar är isfria och avstängda. Gå igenom bostaden så att inget glöms kvar. Stäng inte av elen då den behövs till vår arbetsutrustning. Ta bort tejp, klistermärken, spikar och tavelkrokar innan städdagen.

Flyttstädning av Städfirma Sverige

Städfirma Sveriges flyttstädning utförs året runt till samma pris och med en generös garanti. Vår städfirma anser därför att det är viktigt att våra kunder är nöjda med våra städtjänster. Därför har vi duktiga medarbetare och använder alltid miljövänliga rengöringsmedel. Därför använder vi oss av beprövade husmorsknep som tvål, ättika och bikarbonat. Dessa kan användas separat, men när de blandas är de mer effektiva än dagens dyrare produkter.

Städmaterial inräknad i offert

Vi tillhandahåller alla nödvändiga verktyg för rengöringen. Vi har en kvalitetsgaranti och reparerar föremål som inte håller måttet. Städgaranti gäller 7 dagar efter flyttstädning.

Med oss blir din flyttstäd;