Hur lång tid tar flyttstädning

Hur lång tid tar flyttstädning

Hur lång tid tar flyttstädning

Hur lång tid tar flyttstädning kanske du undrar? Det beror på många olika faktorer. Storleken på bostaden är en faktor som spelar stor roll. Sen generellt brukar vi räkna med att det tar cirka 60 min per 10 kvm yta.

Sen avgör såklart smutshalten också hur många timmar vi behöver hålla på. Det är ju också vid kalla årstider lite varierande hur länge det tar att putsa fönstren. Men vår vana gör att du som kund alltid kan förlita dig på att vi är skickliga och snabba.

Vi meddelar alltid när flyttstädningen är klar

Vi meddelar alltid när flyttstädningen är klar. Många har bokat med kort varsel och känner akut panik när tiden rinner ut i sanden. Med oss som städfirma kan du vara trygg i att vi alltid meddelar er när det är klart.

Med oss blir din flytt enkel samt:

  • Prisvärd
  • Klart i tid
  • Meddelad vid klart uppdrag
Vi meddelar alltid när flyttstädningen är klar

Vi meddelar alltid när flyttstädningen är klar

Varför bör man boka städfirma

Varför bör man boka städfirma tänker du? Fördelarna är många och genom att vi dagligen utför städuppdrag, och alltid servar kunderna så blir du nöjd och belåten. Fördelarna med att anlita städproffs är många.

Du får personal som kan leverera sitt yttersta för att du skall bli nöjd. För hur frusterande är det inte att besiktningen inte går igenom. Gissar att du känner stor frustration, och vem vill göra om städningen efteråt? Med oss får du generösa nöjd kund garantier. Ingår i våra redan låga priser.

Vad du skall tänka på innan vi kommer

Viktigt att du slagit av kyl och frys. Sen att du verkligen kollat att du fått med dig allt. Många glömmer att titta på ställen man sällan besöker. På garderober och kanske har du ett vindsförråd du sällan besökt? Ta en sista runda innan du överlämnar bostaden till oss.

Din städfirma – Städfirma Sverige
Öppet 24/7 – Tjänster när du  som mest behöver det!
Snabba offerter och noggranna arbeten!

Välkommen

070-274 61 95

info@stadfirmasverige.se