Hur mycket kostar en flyttstädning

Hur mycket kostar en flyttstädning

 Hur mycket kostar en flyttstädning?

Hur mycket kostar en flyttstädning? Många kunder undrar hur mycket det kostar att städa en flyttstädning. Våra avgifter beräknas per kvadratmeter plus tilläggsavgifter. Tilläggsavgifterna är följande: glasbalkonger, garage med mera. I lägenheter en tvättmaskin och en torktumlare. I småhus ingår en tvättmaskin, eftersom detta är standardutrustning i alla bostäder. 

 

Pris för flyttstädning

Pris för flyttstädning

Pris för flyttstädning

Priserna är genomsnittet i Sverige. Det finns små skillnader beroende på husets läge och om huset brukar vara smutsigt eller inte. Därför är priset genom erbjudandet det pris vi håller hela tiden.

  • 10-50 kvadratmeter kostar 800-2000 kr efter skatt inklusive moms.
  • 51-99 kvadratmeter kostar 2001-3500 kr efter moms
  • 100-500 kvadratmeter kostar 3501-18000 kr efter moms.

Tidsåtgång för flyttstädning

Tidsåtgång för flyttstädning varierar utifrån kvadratmeter. I allmänhet uppskattar man att 5-15 kvadratmeter per timme städas. Detta beror naturligtvis på graden av förorening och hur många personer som arbetar med jobbet.

Stora ytor kräver 4-5 personer, medan rengöring av små bostäder kräver 1-2 personer. När det är stora ytor bör det vara fler personer. Eftersom en arbetstagare kan då rengöra fönstren. En annan kommer att dammsuga från taket till golvet.  Och en person kan göra kalkborttagning och avfettning av ugnen.

Våra genomsnittliga priser för flyttstädning

Våra genomsnittliga priser för flyttstädning ligger bland de lägsta priserna i Sverige. Vi har också god kvalitet på alla våra arbetare. De utbildas regelbundet och har stor erfarenhet av städtjänster.

Eftersom vår personal arbetar snabbt innebär det att dina priser blir väldigt låga. Därför är vårt mål är att alltid erbjuda städning till ett bra pris. Detta är något som våra kunder uppskattar och njuter av.

Därför är den tid vi lägger ner på städning är den tid vi lägger ner på att rengöra ditt hem grundligt. När du bokar oss kan du vara säker på att din prisvärda flyttstädning blir klar i tid.

Välkommen för en gratis offert.