Miljövänlig och billig flyttstädning

Miljövänlig och billig flyttstädning

Miljövänlig och billig flyttstädning

Miljövänlig och billig flyttstädning bokar du på vår städfirma. Vill du ha också förutom en billig flyttstäd även få en miljövänlig städtjänst? Vår städfirma undviker dyra rengöringsmedel och sprayer. Vår miljövänliga städningar får hela bostaden skinande ren utan att använda skadliga kemikalier. Fler och fler kunder vill ha en mer hållbar livsstil, och vill även att deras flyttstädning ska vara miljövänliga. Det handlar om allt från att äta vegetariskt och ekologiskt till att minska användningen av plast och köpa begagnade kläder och möbler. Vad många inte inser är att det också finns fördelar med att undvika dyra rengöringsprodukter och istället välja mer effektiva, plånboksvänliga och miljövänliga alternativ.

Tänk miljövänligt och ändå spara pengar

När vi köper våra städprodukter, vill vi använda så få produkter som möjligt och endast miljövänliga sådana. Såpa, ättika, bikarbonat och citronsyra tar bort allt vid våra flyttstädningar. De är inte bara miljövänliga, utan de kostar dessutom mycket mindre, samtidigt som de ofta är dubbelt så effektiva och är miljövänliga.

Miljömedveten flyttstäd

Städfirma som tänker på miljön

Städfirma som tänker på miljön, vet att allt de behöver för en skinande rena ytor är lite såpa och vatten. Naturliga rengöringsmedel som såpa, ättika, bikarbonat och citronsyra är riktigt bra alternativ för både tvätt och städning. Såpa som är ett naturligt rengöringsmedel som inte innehåller skadliga kemikalier och dessutom miljövänligt. Beprövade husmors knep som många kanske känner till är att rengöra ugnen med såpa. Vi blandar även några droppar såpa med vatten i en sprayflaska som kan användas överallt i badrummet, inklusive toaletten, kakel, kök och väggar. En liten mängd ättika tillsätter vi  i flaskan för att ta bort kalk fläckar, och även en liten mängd bikarbonat kan enkelt lösa upp envisa fläckar i kakel fogar.

Varför boka Städfirma Sverige?

  • Snabba offerter
  • Prisvärda och miljömedvetna
  • Lyhörda och duktiga medarbetare
  • Online året om

Tips:

Som andra rengöringsmedel är såpa något oljig och bör inte överanvändas. Överanvändning kan få motsatt effekt och skapa en yta som drar åt sig smuts.

Fyll regelbundet på toalett borstens skål med såpa så blir toaletten ren varje gång borsten används.