Prisvärd städfirma Malmö

Prisvärd städfirma Malmö

Prisvärd städfirma Malmö

Prisvärd städfirma Malmö-Vi är Malmös prisvärda städbolag. Att flytta kan snabbt innebära många utgifter, som att ändra adress, hyra husvagn och betala för bränsle mellan ditt gamla hem och ditt nya hem. Så för att göra det mesta av stunden, varför inte låta vår städfirma ta hand om den svåraste delen – flyttstädningen? Medan du packar upp och kopplar av i ditt nya hem, städar vårt fantastiska team i Malmö ditt gamla hem – med Städfirma Sverige kommer din flyttstädning att göras snabbt, professionellt och till ett rimligt pris.

Flyttstädning i Malmö

Malmö erbjuder flyttstädning dygnet runt. Om du är mitt uppe i en flytt och kämpar med att städa din flytt kan vi hjälpa dig. Genom att anlita oss slipper du inte bara stressen med flytt och städning, utan du får också ett rimligt pris. Vi finns tillgängliga i Malmö, Lund och Helsingborg. Vi är en städfirma som erbjuder en mängd olika städtjänster anpassade efter dina behov, bland annat flyttstädning, byggstädning och flyttstädning. Kontakta oss gärna för mer information.

Flyttstädning i Malmö

Miljövänlig städning i Malmö

Vi vill erbjuda våra kunder i Malmö en miljövänlig rengöringslösning, och såpa är ett väl beprövat material. Det är skonsamt mot miljön och dina händer och är mycket effektivt för att ta bort fläckar utan att skada ytskikten. Tvål löser lätt upp smuts tack vare sin höga fetthalt och sitt höga pH-värde. Medarbetarna vill alltid ligga i framkant och använder bara miljövänliga rengöringsmedel. Kontinuerlig utbildning är bra, men glöm aldrig vad som finns tillgängligt och vad som har fungerat i årtionden: tvål, bikarbonat och vinäger.

Några snabba flyttips att ta med sig inför flytten

Boka tid för städning i god tid och välj ett lämpligt datum. Gå igenom försäkringar, abonnemang och avtal i förväg för att undvika onödiga betalningar efter flytten. En lugn och säker flytt underlättar övergången till ditt nya hem. Släng allt som du inte vill lägga energi på, gör en lista och kom ihåg din kalender så att du inte glömmer bort viktiga datum. Förbered tillräckligt med lådor och papper för att slå in ömtåliga föremål och packa föremål som du vet att du inte kommer att använda på ett tag, lämna gott om utrymme. Passa på att sälja det du kan och tjäna pengar som du kan lägga på en god middag eller ett nytt hus.

Boka oss online när helst du vill

  • Snabb offert
  • Prisvärt
  • Enkelt
  • När det passar dig