Samarbete Teamwork Städfirma Sverige

Samarbete Teamwork Städfirma Sverige

Samarbete Teamwork Städfirma Sverige

Samarbete Teamwork Städfirma Sverige. Vi söker samarbetspartner som hjälper oss att växa tillsammans som företag – det är enkelt att arbeta med Städfirma Sverige, och vi samarbetar med städföretag från Boden i norr till Ystad i söder, för att tillgodose alla dina städbehov. Allt som ingår i våra städtjänster är bland annat rivningsstädning, objektsorganisation och byggstädning. Dessutom vill vi vara en av Sveriges starkaste aktörer inom detta område.

Vi söker just nu andra företag som känner att de vill växa med oss, ansluta sig till våra tjänster och hjälpa oss med allt arbete vi får, men också anställa egen personal, och växa som entreprenörer. Vårt företag expanderar snabbt, och letar alltid efter nya företag som vill ansluta sig till oss. Idag är vi väldigt glada över att ha utfört tusentals städjobb i Sverige tillsammans med våra fantastiska samarbetspartners. Därför är vi alltid på jakt efter nya underentreprenörer som vill utveckla sin verksamhet tillsammans med oss. Om du är en entreprenör som vill expandera vill vi gärna höra av dig – kontakta oss.

Just nu söker i samarbetspartners i

Samarbetspartner sökes i hela Sverige

Samarbetspartner sökes i hela Sverige.  Städfirma Sverige har kunder som bokar våra städtjänster. Därför som partner har du tidigare undertecknat ett städkontrakt med oss, där priset per kvadratmeter städning och timpriset för kontinuerlig städning fastställs. När du blir partner kommer du att läggas till i ett system där vi samlar alla våra underleverantörer och när ett jobb bokas via oss frågar vi dig via sms eller e-post om du är lämplig att utföra jobbet den dagen. För att våra kunder ska vara nöjda och vilja boka oss igen måste våra underentreprenörer vara lika motiverade och metodiska som vi är.

Städfirma Sverige sköter allt pappersarbete åt kunden, och som underentreprenör får du en månatlig samlad faktura. Dessutom sköter  vi allt pappersarbete åt kunden, och som underentreprenör får du en månatlig samlad faktura. Vad behöver vi som underleverantör veta om dig? Var ligger ditt företags adress eller huvudkontor? Företagets namn och organisationsnummer Har ni en webbplats? E-post- och mobiltelefonnummer som du vill att vi ska använda för att kontakta dig. Vilka platser kan ni resa till? Om du har resekostnader, vilken adress ska du begära resekostnader från? Genom att samarbeta med oss skapar du ett varaktigt partnerskap.

Bli samarbetspartner med oss

Bli samarbetspartner med oss

Fördelar med ett samarbete?

Fördelar med ett samarbete. Många företag älskar att arbeta med oss eftersom det innebär att de kan börja arbeta direkt och slipper allt pappersarbete. Tre anledningar till varför ditt företag bör samarbeta med oss Att starta och driva ett städföretag är en spännande resa, men samtidigt kan det vara skrämmande och skrämmande att ge sig in i en värld av egenföretagande. Du kanske inte vet vad du kan förvänta dig. Därför genom att arbeta med oss kan vi stödja dig och ditt företag. Du kan säga ja när du vill. Utan erfarenhet kanske du inte vet var du ska investera dina pengar för att tjäna pengar. När du arbetar med oss minimerar du risken och behöver inte betala dina leads. Istället får du färdiga beställningar som du kan godkänna eller avböja att arbeta med. Det är ett säkert och enkelt sätt att utveckla ditt företag.

Det finns alltid upp- och nedgångar på marknaden och det kan vara oroväckande när ett företag går in i lågsäsong. Kommer dina kunder en gång i månaden eller oftare? Vi har många års erfarenhet och ett gott rykte för våra säsongsanpassade erbjudanden, så du kan vara lugn under lågsäsongen. När du driver ett serviceföretag lägger du ner mycket tid på att hantera krav, hantera RUT-rabatter, fakturering och kundsupport, men genom att samarbeta med oss kan du slippa allt detta och bara fokusera på städning. Du sparar tid och pengar. Tänk dig att du har en partner till ditt förfogande när du behöver utmaningar, råd och fler kunder än oss när du ansluter ditt företag till Städfirma Sverige. Du är alltid vår viktigaste länk – ett win-win-system.

Hur kan jag som underleverantör kontakta er?

Hur kan jag som underleverantör kontakta er? Naturligtvis kan du alltid ringa oss – vi har ett dygnet runt-öppet kontor – så skicka oss ett e-postmeddelande, presentera dig och berätta vilka städtjänster du kan erbjuda. Därför så länge du delar samma passion för att tillhandahålla kvalitetstjänster till våra kunder som vi gör. Eftersom vårt mål är att bygga långsiktiga partnerskap och bli ett företag som tillhandahåller enkla, högkvalitativa städtjänster som tillfredsställer våra kunder.